About Spo2

Click:113 Time:2019-08-01 14:50:16

I. No Blood Oxygen, No luminescence


1.Possible cause:Luminescent pipe was broken                                                    Solution:   contact manufacturer

 

2.Possible cause:The luminous tube side cable short circuit                                Solution:   contact manufacturer

 

3.Possible cause:Machine-end connection is bad                                                 Solution:   Connect the ends of the machine

 

4.Possible cause:incorrect polarity                                                                       Solution:   contact manufacturer

 

5. Possible cause:The plug is too loose, could not receive the host signal        Solution:   contact manufacturer

 

II. No Blood Oxygen and waveform


1.Possible cause:Receiver tube anomalies                                                            Solution:   contact manufacturer to repair

      

2.Possible cause:unstable, luminescence, receiver tube circuit breaker              Solution:   contact manufacturer to repair

 

3.Possible cause:incompatible                                                                              Solution: Choose the right compatible model

 

4.Possible cause:Light-Leaking Seriously                                                           Solution:Re-use according to the instruction manual

 

5.Possible cause:Probe selection error                                                                 Solution: According to the machine instructions to select the correct probe

 

6.Possible cause: testing position there is no alignment LEDs and receiver       Solution:Re-use according to the instruction manual

 

7.Possible cause:Patient Attention is too low try several measurements            Solution:Please go to the hospital for accurate diagnosis

 

8. Possible cause:The fingers are trembling or the patient's body is moving       Solution:Don’t Move


图片展示
公众号
图片展示

Home     |      About JERRY   |    Product   |      News    |    Service   |      Contact us      

 

Exporting Business

Jenny.C

E-mail: sales@sxjerry.com

Whatsapp:+86 13546714825

Tel : +86-351-7036736

Fax: +86-351-7036740

Add: Room 701/702, Dasheng Tech. Bldg., No.303,Changzhi Road, Taiyuan,Shanxi Provice, China

 

Copyright @ VillaGrandis All Rights Reserved  ICP备案号180006020号-3

Service Center

Please choose online customer service to communicate

Contacts
热线电话
+86-0351-7036736/737/738
上班时间
周一到周六上午
邮箱
sales@sxjerry.com
Scan a QR Code